Collectie

Vrienden van BWFA & liefhebbers van kwaliteit,

We zijn 1 agustus terug op onze basis. Die we met gepaste trots de Sea Coast Stables mogen noemen. Een prachtig complex. Wat een-en-al topkwaliteit uitademt. Daar is de collectie van 2022 dan ook op aangepast. Top kwaliteit. In springpaarden. En uiteraard ook in een mooi lot geselecteerde veulens.

Om maar met het eerste te beginnen: onze future prospects. Vijf stuks. Met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten. Scherpte, vermogen en balans zijn gemeenschappelijke eigenschappen. En dat geldt ook voor het spreekwoordelijke rauwe randje. Het zijn paarden die nog naar uw hand gezet kunnen worden. Waar de koper zelf de puntjes op de i kan zetten. Terwijl alle ingrediënten voor topsport aanwezig zijn. 

Over topsport gesproken. Dan kijkt de veulencollectie likkebaardend weg. Aangepaard met de meest begeerde hengsten van dit moment. En uit stammen die over de jaren hun waarde bewezen hebben. Ook nu weer enkele merrieveulens die zowel voor sport en fokkerij kunnen dienen. En hengsten waarvoor op basis van type, model, bewegen en papier een route naar de keuring uitgestippeld kan worden. 

We heten u 1 augustus van harte welkom op de Sea Coast Stables. Die dan het decor vormt van onze BWFA veiling. Lekker zitten in goed gezelschap kan onder het genot van een hapje en drankje op de ruim opzette VIP. En anders kunt u zich altijd online of langs de zijlijn laten verleiden door één van onze veiling items. Wees erbij zodat u niets hoeft te missen!

Hippische groet, het BWFA team

 

* 18h deuren open 19h diner 20h start veiling