Collectie

Vrienden van BWFA,

Na een bewogen jaar mogen we weer. Elkaar ontmoeten. Een goed glas. En een gevulde maag. Voor in de juiste setting de veulens, paarden en embryo’s ter plaatse gepresenteerd worden. Juist. Een veiling hoort in onze ogen live plaats te vinden. Zodat u de sfeer kunt proeven. Waarin uw aankoop mogelijk ooit ook mag excelleren.

Met gepaste trots zullen we 2 augustus het decor van de Jumping Bonheiden omtoveren tot onze veiling etalage. Waarin u, binnen de gestelde corona maatregelen, opnieuw welkom bent. 


De cataloog brengt wat u van BWFA mag verwachten. Met zorg geselecteerde kwaliteitsveulens. Jonge springpaarden die nog naar uw hand te zetten zijn. En embryo’s die een investering waard zijn. 

Zelden maakten we als selectie zoveel kilometers. Maar dit heeft zich uitbetaald in een zeer aantrekkelijk lot veulens. Die qua type, beweging en pedigree aan de BWFA verwachting voldoen. En die in uw opfok de kans verdienen om uit te groeien tot een van onze topreferenties. Dit geldt ook voor de paarden. Die qua leeftijd zo mee op concours kunnen. Maar waar ook nog een ongepolijst randje aan zit. Dat laatste laten we aan u over. Maar dat ze aan de hoge standaard van de youngster tour of commerce voldoen willen wij u garanderen. 
Kijk rond, boek uw tafel, geniet. En laat u verleiden door één van onze veilingitems. Want nu het weer mag. Moet u erbij zijn!

Hippische groet, het BWFA team

* 18h deuren open 19h diner 20h start veiling