Collectie

Voor u ligt de BWFA veilingcollectie van 2020. Een editie waarin de hoogtepunten van vorig jaar een passend vervolg krijgen. Getalenteerde sportpaarden, exclusieve embryo’s en uiteraard een lot veulens uit Belgische topstammen waar we als comité achter staan.

Ook BWFA heeft zich moeten aanpassen aan de huidige situatie. De deuren van de Sea Coast Stables gaan opnieuw open, zij het in beperkte mate. Gelukkig heeft één aspect nooit ter discussie gestaan: het aanbieden van kwaliteit. Want ongeacht de situatie heeft investeren in het paard, veulen of embryo altijd geloond.

Binnen ons netwerk hebben we zes zeer getalenteerde sportpaarden gevonden. Paarden die in de moderne sport kunnen presteren. En uitblinken in rijdbaarheid, bloed en vermogen. Ruwe diamanten die op de juiste plek gepolijst kunnen worden.

Bij de embryo’s is sterk gelet op de huidige tendens. Chacco Blue is uiteraard ‘hot’ en investeren in zijn nafok kan op korte en lange termijn rendabel zijn. Maar ook internationaal geklasseerde moeders en grootmoeders uit de sterkste stammen van België zijn voorzien.

En dan de veulens, die de basis van de BWFA vormen, blinken zoals steeds uit in type, balans, galop en kunnen stuk voor stuk een interessant papier voorleggen. Tussen hen zitten onze toekomstige referenties. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor zij namens BWFA furore maken op de internationale concoursvelden.

We hopen dat deze collectie u opnieuw kan bekoren. Want wij, als BWFA team, zijn er trots op dat we u ook in deze aangepaste situatie van topkwaliteit kunnen voorstellen.