Kwaliteit is wie je bent en wat je doet, imago is wat mensen er van denken, beiden zijn dus heel belangrijk voor een organisatie als BWFA. BWFA denkt op lange termijn en heeft hierdoor een stevige reputatie opgebouwd onder haar clientèle dat regelmatig terugkeert om topveulens met toekomst te kopen. Daarom is het belangrijk te weten wat de topsport vraagt en die normen bepalen de kwaliteit die weerspiegeld wordt in de veulencollectie.

BWFA is reeds jarenlang een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel voert en dat heeft mede het positieve beeld en het imago gevormd dat wij vandaag internationaal hebben. Succes en populariteit zijn niet per definitie een indicatie van kwaliteit en daarom wordt er elk jaar opnieuw achter de schermen gewerkt aan vraag hoe we nog beter kunnen doen op gebied van collectie, organisatie en communicatie.

 • 2019
 • New BWFA auction scores with international sale of 81.000 EUR

 • BWFA gaat voor nieuwe uitdaging en locatie

  Het bestuur van de Belgian Warmblood Foal Auction (BWFA) heeft besloten dat Flanders Horse Event (FHE) niet langer de...

  Het bestuur van de Belgian Warmblood Foal Auction (BWFA) heeft besloten dat Flanders Horse Event (FHE) niet langer de uitvalsbasis zal zijn voor hun veiling. Daarnaast neemt de organisatie afscheid van bestuurslid Patrick Gansbeke.

  Patrick Gansbeke zetelde de afgelopen jaren zowel in het bestuur van de BWFA als in het bestuur van het FHE. Mede door deze dubbele bestuursfunctie en gemengde belangen ontstonden er vanuit FHE eisen waar de BWFA bestuursleden onmogelijk mee akkoord konden gaan. Dit om de kwaliteit van de BWFA veiling te blijven garanderen.

  Juist die kwaliteitsgarantie is één van de kernwaarden van de Belgian Warmblood Foal Auction. Zoals blijkt uit de vele referenties die de veiling kan voorleggen. Een aanpak die zijn vruchten dus af werpt. Want door de jaren heen bouwde BWFA een trouw klantenbestand op. Waarbij naast de inzet voor een hoogwaardige collectie de relatie met fokkers en eigenaren de boventoon voerde.

  Om op dit elan verder te kunnen bouwen heeft het BWFA bestuur beslist om de veiling op een nieuwe locatie te organiseren. Welke dat wordt... Dat zal voor het grote publiek nog even een verrassing blijven. Al staat het veilingbestuur te popelen om hun verdere plannen met de hippische wereld mede te delen!

  Namens het BWFA bestuur,

  Tom van de Vijver, Rosalie Hamerlinck, Chris de Heer en Marinus den Doelder